Klantenservice

KLANTENSERVICE

Voor alle duidelijkheid

Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen m.b.t. bezorginfo, betaalmethoden, retourneren etc.. Mocht u onverhoopt geen antwoord kunnen vinden schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Molenkamp 17, 9473 TP de Groeve

u bent van harte welkom

050-4090773

werkdagen van 08.30 - 17.30 uur

info@protecx.nl

binnen 4 uur een reactie

06-23256859

z.s.m. een reactie

Uw bericht

Algemeen

Orders worden standaard uitgeleverd in stevige kartonnen dozen. Indien het een grote orders betreft dan maken wij gebruik van een pallet waarop de dozen stevig zijn verpakt. Wij maken standaard gebruik van de snelle en correcte service van DHL. Dit geldt in ieder geval voor de dozen. Indien het een pallet betreft dan maken wij tevens gebruik van DHL dan wel onze eigen vaste transporteur.

Voor iedere order geldt dat u uitvoerig wordt ingelicht over de wijze & voortgang van de uitlevering.
Protecx Klantenservice Bezorginfo

Tarieven

Wij leveren onze producten gratis bij u af, ongeacht het aantal producten of de orderwaarde.

Dit geldt zowel voor alle losse producten als ook voor onze volumeverpakkingen zoals dozen en/of pallets.

Levertijd

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld.

Pakketten worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd op het door u opgegeven adres.

Grotere orders die uitgeleverd worden middels een pallet worden samen met DHL dan wel met onze vaste transporteur ingepland voor uitlevering, waarover u dus uitvoerig wordt geinformeerd.

“Standaard hanteren wij een levertijd van maximaal 4 werkdagen. In de praktijk lukt het ons echter om 93% van de orders uit te leveren in 2 á 3 werkdagen”

Algemeen

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:

Tijdens het bestelproces kunt u zelf aangeven hoe u wenst af te rekenen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt kiezen uit verschillende maar bovenal veilige betaalmethoden

Protecx-Folies-en-Ondervorsten-Klantenservice-Betaalmethoden

iDEAL

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor u als consument. De betaling wordt direct uitgevoerd via de beveiligde internet omgeving van uw eigen bank, waarop u kunt inloggen met de bij u bekende inloggegevens voor internetbankieren. De betaling wordt bovendien direct verwerkt zodat wij ook direct tot levering kunnen overgaan !

Voordelen voor iDEAL

Vooraf overmaken

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor deze betaalmethode. Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging per e-mail. Hierin staat het ordernummer en ons rekeningnummer vermeld. U dient het totaalbedrag over te maken op dit rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de uitlevering van uw bestelling.

“Houd rekening met een overboekperiode van 2 á 3 werkdagen”

Op rekening

Bestellen “op rekening” zonder aanvullende kosten is alléén mogelijk voor bedrijven. Tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalmethode “Op rekening zakelijk”. Na uw definitieve bestelling ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling en de uitlevering hiervan. 

Na de daadwerkelijke uitlevering ontvangt u per e-mail de bijbehorende factuur.

Voorwaarden

Algemeen

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan te melden voor retour, zonder opgaaf van reden.

U dient hiervoor de volgende zaken goed door te nemen:
Protecx Klantenservice Retourneren

Stappenplan

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappen zorgvuldig te doorlopen. Alléén op die manier kunnen wij uw retourzending z.s.m. afhandelen.

 1. vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar onze Klantenservice
 2. u ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en de retourinstructies
 3. binnen 14 dagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren conform de retourinstructies
 4. na ontvangst van uw retourzending ontvangt u per e-mail een bevestiging
 5. binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending crediteren wij het door u betaalde orderbedrag incl. verzendkosten op het door u opgegeven bankrekeningnummer, mist wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen

Voorwaarden

Voor het retourneren van uw bestelling gelden de volgende voorwaarden:

 • de producten kunnen alléén worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt
 • u dient zelf te zorgen voor het verzenden van uw bestelling. Wij vergoeden geen verzend- en verpakkingskosten
 • indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft geannuleerd middels het retourformulier, dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden
 • indien uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de retourinstructies in ons bezit is, bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden

Algemeen

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren en er voor te zorgen dat de service dienovereenkomstig is. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Er kunnen zich echter altijd situaties voordoen dat u over bepaalde zaken niet tevreden bent. Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen door onderstaande klachtenformulier in te vullen of om ons rechtstreeks te bellen 050-4090773. Op die manier kunnen wij u zo snel en adequaat mogelijk helpen en daar waar nodig onze dienstverlening verbeteren.
U dient hiervoor de volgende zaken goed door te nemen:
Protecx Klantenservice Klachten

Voorwaarden

Heeft u een klacht dan vragen wij u eerst onderstaande voorwaarden zorgvuldig door te nemen.
 • na ontvangt van uw bestelling dient u zorgvuldig uw bestelling te controleren
 • klachten over de geleverde producten (juiste product, formaat en/of aantal) dienen binnen 48 uur na ontvangst te worden gemeld bij de Klantenservice middels het Klachtenformulier
 • klachten over de geleverde producten (kwaliteit) dient u middels het Klachtenformulier te melden bij de Klantenservice
 • wij zijn alléén aansprakelijk voor de directe schade en nimmer voor vervolgschade zoals bv. montage e.d.

Uitsluitingen

Voor klachten gelden de onderstaande uitsluitingen:
 • ondanks de grote zorg die wij besteden aan onze webshop, kunnen door fotografie of druk producten enigszins afwijken. Hierop worden geen klachten geaccepteerd
 • alle in deze webwinkel vermelde afmetingen zijn ca. Het kan best zijn dat de maten enigszins afwijken (minimaal). Hierop worden geen klachten geaccepteerd
 • alle beschrijvingen e.d. zijn onder voorbehoud van schrijf- en drukfouten

Algemeen

Protecx respecteert de privacy van alle gebruikers van onze webshop en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze webshop bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In dit privacybeleid wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft. Protecx zorgt dat, volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving de juiste meldingen bij het College Bescherming Persoonsgegevens hebben plaatsgevonden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

Goed beveiligd

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor u en ons. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot uw persoonsgegevens. Als wij bepaalde kritische informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld betaalgegevens, gebruiken wij een beveiligde server. Wij hebben de nodigde beveiligingsmaatregelen ingevoerd om het verlies of het onrechtmatig gebruik van informatie die wij ontvangen op onze site te voorkomen.

Gebruik

Protecx gebruikt uw gegevens voor de volgende diensten:
 • het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres
 • om u eventueel te informeren over de ontwikkelingen van Protecx en over speciale (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties
 • als u bij Protecx een klantprofiel aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een secure server. In dit profiel slaan wij informatie op zoals uw naam, adres en telefoonnummers, zodat u dit niet ieder keer opnieuw hoeft te doen
 • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website cq shop
 • u te kunnen verzoeken uw ervaringen met Protecx te delen, teneinde u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Verkoop

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen dit uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling, het evalueren of het optimaliseren van onze activiteiten. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Opslaan

Bij elk bezoek aan onze webshop herkent onze webserver automatisch uw IP-adres en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze webshop bewaren wij het volgende:
 • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
 • alle informatie met betrekking tot de pagina die u in onze webshop geraadpleegd heeft
 • all informatie die u vrijwillig verstrekt hebt
Onze webshop kan advertenties van derden of koppelingen naar andere websites bevatten. Op het privacybeleid van deze derden of hun sites heeft Protecx geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt zien hoe onze producten er uit zien als het gaat om het gebruikte materiaal en de kwaliteit. Daarvoor kunt u een gratis monsterbox aanvragen.
Protecx Klantenservice Monsterbox

Aanvragen

Hier vindt u alle antwoorden op uw vragen m.b.t. bezorginfo, betaalmethoden, retourneren etc.. Mocht u onverhoopt geen antwoord kunnen vinden schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Molenkamp 17, 9473 TP de Groeve

u bent van harte welkom

050-4090773

werkdagen van 08.30 - 17.30 uur

info@protecx.nl

binnen 4 uur een reactie

06-23256859

z.s.m. een reactie

Uw bericht

Algemeen

Orders worden standaard uitgeleverd in stevige kartonnen dozen. Indien het een grote orders betreft dan maken wij gebruik van een pallet waarop de dozen stevig zijn verpakt. Wij maken standaard gebruik van de snelle en correcte service van DHL. Dit geldt in ieder geval voor de dozen. Indien het een pallet betreft dan maken wij tevens gebruik van DHL dan wel onze eigen vaste transporteur.

Voor iedere order geldt dat u uitvoerig wordt ingelicht over de wijze & voortgang van de uitlevering.
Protecx Klantenservice Bezorginfo

Tarieven

Wij leveren onze producten gratis bij u af, ongeacht het aantal producten of de orderwaarde.

Dit geldt zowel voor alle losse producten als ook voor onze volumeverpakkingen zoals dozen en/of pallets.

Levertijd

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld.

Pakketten worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd op het door u opgegeven adres.

Grotere orders die uitgeleverd worden middels een pallet worden samen met DHL dan wel met onze vaste transporteur ingepland voor uitlevering, waarover u dus uitvoerig wordt geinformeerd.

“Standaard hanteren wij een levertijd van maximaal 4 werkdagen. In de praktijk lukt het ons echter om 93% van de orders uit te leveren in 2 á 3 werkdagen”

Algemeen

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:

Tijdens het bestelproces kunt u zelf aangeven hoe u wenst af te rekenen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt kiezen uit verschillende maar bovenal veilige betaalmethoden

Protecx-Folies-en-Ondervorsten-Klantenservice-Betaalmethoden

iDEAL

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor u als consument. De betaling wordt direct uitgevoerd via de beveiligde internet omgeving van uw eigen bank, waarop u kunt inloggen met de bij u bekende inloggegevens voor internetbankieren. De betaling wordt bovendien direct verwerkt zodat wij ook direct tot levering kunnen overgaan !

Voordelen voor iDEAL

Vooraf overmaken

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor deze betaalmethode. Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging per e-mail. Hierin staat het ordernummer en ons rekeningnummer vermeld. U dient het totaalbedrag over te maken op dit rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de uitlevering van uw bestelling.

“Houd rekening met een overboekperiode van 2 á 3 werkdagen”

Op rekening

Bestellen “op rekening” zonder aanvullende kosten is alléén mogelijk voor bedrijven. Tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalmethode “Op rekening zakelijk”. Na uw definitieve bestelling ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling en de uitlevering hiervan. 

Na de daadwerkelijke uitlevering ontvangt u per e-mail de bijbehorende factuur.

Voorwaarden

Algemeen

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan te melden voor retour, zonder opgaaf van reden.

U dient hiervoor de volgende zaken goed door te nemen:
Protecx Klantenservice Retourneren

Stappenplan

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappen zorgvuldig te doorlopen. Alléén op die manier kunnen wij uw retourzending z.s.m. afhandelen.

 1. vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar onze Klantenservice
 2. u ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en de retourinstructies
 3. binnen 14 dagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren conform de retourinstructies
 4. na ontvangst van uw retourzending ontvangt u per e-mail een bevestiging
 5. binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending crediteren wij het door u betaalde orderbedrag incl. verzendkosten op het door u opgegeven bankrekeningnummer, mist wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen

Voorwaarden

Voor het retourneren van uw bestelling gelden de volgende voorwaarden:

 • de producten kunnen alléén worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt
 • u dient zelf te zorgen voor het verzenden van uw bestelling. Wij vergoeden geen verzend- en verpakkingskosten
 • indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft geannuleerd middels het retourformulier, dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden
 • indien uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de retourinstructies in ons bezit is, bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden

Algemeen

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren en er voor te zorgen dat de service dienovereenkomstig is. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Er kunnen zich echter altijd situaties voordoen dat u over bepaalde zaken niet tevreden bent. Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen door onderstaande klachtenformulier in te vullen of om ons rechtstreeks te bellen 050-4090773. Op die manier kunnen wij u zo snel en adequaat mogelijk helpen en daar waar nodig onze dienstverlening verbeteren.
U dient hiervoor de volgende zaken goed door te nemen:
Protecx Klantenservice Klachten

Voorwaarden

Heeft u een klacht dan vragen wij u eerst onderstaande voorwaarden zorgvuldig door te nemen.
 • na ontvangt van uw bestelling dient u zorgvuldig uw bestelling te controleren
 • klachten over de geleverde producten (juiste product, formaat en/of aantal) dienen binnen 48 uur na ontvangst te worden gemeld bij de Klantenservice middels het Klachtenformulier
 • klachten over de geleverde producten (kwaliteit) dient u middels het Klachtenformulier te melden bij de Klantenservice
 • wij zijn alléén aansprakelijk voor de directe schade en nimmer voor vervolgschade zoals bv. montage e.d.

Uitsluitingen

Voor klachten gelden de onderstaande uitsluitingen:
 • ondanks de grote zorg die wij besteden aan onze webshop, kunnen door fotografie of druk producten enigszins afwijken. Hierop worden geen klachten geaccepteerd
 • alle in deze webwinkel vermelde afmetingen zijn ca. Het kan best zijn dat de maten enigszins afwijken (minimaal). Hierop worden geen klachten geaccepteerd
 • alle beschrijvingen e.d. zijn onder voorbehoud van schrijf- en drukfouten

Algemeen

Protecx respecteert de privacy van alle gebruikers van onze webshop en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze webshop bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In dit privacybeleid wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft. Protecx zorgt dat, volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving de juiste meldingen bij het College Bescherming Persoonsgegevens hebben plaatsgevonden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid dan kunt u contact met ons opnemen:

Goed beveiligd

De bescherming van uw privacy is belangrijk voor u en ons. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot uw persoonsgegevens. Als wij bepaalde kritische informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld betaalgegevens, gebruiken wij een beveiligde server. Wij hebben de nodigde beveiligingsmaatregelen ingevoerd om het verlies of het onrechtmatig gebruik van informatie die wij ontvangen op onze site te voorkomen.

Gebruik

Protecx gebruikt uw gegevens voor de volgende diensten:
 • het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres
 • om u eventueel te informeren over de ontwikkelingen van Protecx en over speciale (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties
 • als u bij Protecx een klantprofiel aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een secure server. In dit profiel slaan wij informatie op zoals uw naam, adres en telefoonnummers, zodat u dit niet ieder keer opnieuw hoeft te doen
 • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website cq shop
 • u te kunnen verzoeken uw ervaringen met Protecx te delen, teneinde u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Verkoop

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen dit uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling, het evalueren of het optimaliseren van onze activiteiten. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Opslaan

Bij elk bezoek aan onze webshop herkent onze webserver automatisch uw IP-adres en niet uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze webshop bewaren wij het volgende:
 • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
 • alle informatie met betrekking tot de pagina die u in onze webshop geraadpleegd heeft
 • all informatie die u vrijwillig verstrekt hebt
Onze webshop kan advertenties van derden of koppelingen naar andere websites bevatten. Op het privacybeleid van deze derden of hun sites heeft Protecx geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt zien hoe onze producten er uit zien als het gaat om het gebruikte materiaal en de kwaliteit. Daarvoor kunt u een gratis monsterbox aanvragen.
Protecx Klantenservice Monsterbox

Aanvragen

RETOURFORMULIER

Vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in, zodat wij u z.s.m. van dienst kunnen zijn.
* verplicht
Protecx Logo

KLACHTENFORMULIER

Vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in, zodat wij u z.s.m. van dienst kunnen zijn. Indien mogelijk voorzien van foto’s e.d. om een klacht te verduidelijken.
max. 4 bestanden - max 5Mb - jpg, png, gif en pdf
* verplicht
Protecx Logo